Emilia Kanerva voitti Eurooppa Cupin Tsekin Teplicessä 12.4.2015


Emilia Kanerva voitti kultaa judon Eurooppa Cupissa Tsekin Teplicessä 12.4.2015. Emilia voitti kaikki ottelunsa ylivoimaisesti ennen täyttä aikaa. Kolmossijoitettu Emilia pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Emilia voitti ensimmäisen ottelunsa Saksan Julia Kreuteria vastaan kahdella näyttävällä heitolla. Kolmannella kierroksella Iva Oberan Kroatiasta kaatui heitolla ja sen perään otetulla sidonnalla. Poolifinaali kesti 56 sekuntia kun Italian Flavia Favorini lensi kahdella heitolla.

kisapaikka_sisalta

Semifinaalissa Emilia voitti Sveitsin Lise Kellerin ja finaalissa Turkin Seyma Ozerler oli vastaantulija. Ozerleriä vastaan Emilia meni heiton kautta pistejohtoon ottelun alussa ja pian tämän jälkeen päätti ottelun erittäin näyttävään heittoon. Euroopan Judo Unionin uutinen luonnehti voittoheittoa seuraavasti ”a text-book style sode-tsuri-komi-goshi”. Ja maammelaulu oli valmis kuunneltavaksi.

mitali

Emilia jäi Tsekkeihin vielä 3 päivän kansainväliselle otteluleirille ja palaa Suomeen myöhään keskiviikkoiltana.

Tsekin Eurooppa Cup-voitto nosti Emilian alle 18-vuotiaiden maailman rankinglistalla kolmoseksi. Vuoden 2015 ottelutilasto on nyt 30-0. Emilia on viimeksi hävinnyt 56 ottelua sitten syyskuussa 2014 aikuisten Tampereen Euro Cupissa Ranskan Cindy Huberille.

Emilian tuoreimmat kuulumiset ja kisaraportit löydät facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/judoemiliakanerva. Käy tykkäämässä ja tule mukaan seuraamaan Emilian matkaa kohti kesän arvokisoja.

 

eurocup_teplice_mitalistit

Mitalistit: Oskari Mäkinen, Emilia Kanerva ja Luukas Saha